Peti dan je bil Majin zadnji delovni dan v P9 Bakery House. Na žalost tam ni dovolj intenzivnega in poučnega dela, da bi se lahko kaj novega naučila in opravljala praktično izobraževanje. Z estonsko koordinatorko Astrid je Lea našla novo slaščičarno za premestitev Maje v Radisson Blu hotel Olumpia. Tako bo Maja jutri ob 10. uri začela z novim izobraževanjem. Danes pa je Maja prvič naredila Pavlovo rolado in Napoleonovo rezino. Sara in Elina sta imeli danes bolj delovno zanimiv dan. Naredili sta brizgane piškote Spring flowers, le te pa sta kasneje dekorirali. Za predsednika sta pakirali eklerje in makrone, glazirale sta tudi eklerje. Učili sta se pravilne tehnike brizganja in dekorirali čokoladne in rabarbarine eklerje. Nastji pa se je na delovnem mestu pridružila Lea. Skupaj sta naredili kvašeno listnato testo in iz njih izdelke, zavijale rogljičke, naredili brioš testo in Lea se je naučila izdelati Toska pito. Po delu smo pojedle kosilo in se odpravile v stari del mesta, zvečer pa smo si privoščile karaoke.
četrtek, 30. junij 2022
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Konec potovanja v Estonijo
Zjutraj smo se v zgodnjih urah odpravile na letališče v Tallinnu. Tam smo prevzele karte, oddale kovčke ter se odpravile do letala. Let je ...
-
Po okusnem zajtrku smo se odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala čokoladne mafine, profiterole in različne vrste makronov, ki s...
-
Dan smo pričele zgodaj zjutraj, ko smo se zbrali pred šolo in pot začele z vožnjo proti zagrebškem letališču. Iz Zagreba smo letele v Varša...
-
Kot vsak naš delovni dan smo se zjutraj odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala pavlova tortice, tartufe in tropikana rezine. N...
Ni komentarjev:
Objavite komentar