petek, 1. julij 2022
Šesti dan
Majo sta danes na novo delovno mesto pospremili Astrid in Lea. Majina prva delovna ura je vključevala varnost pri delu in spoznavanje prihoda na delovno mesto. Hotel je zelo dobro organiziran in zavarovan, zato je dobila svoje osebne ključe. Kasneje je stopila v delavnico in spoznala delovodjo ter pričela z delom. Danes je izdelovala maso za cake pops in le te dekorirala. Naredila pa je tudi kremo iz pasirane skute, ki se jo uporablja za izdelavo njihove najbolj znane torte Olumpya 25 cake. Podobna je šolski skutini pečeni torti. Sara in Elina sta danes pekli čokoladne piškote, pakirali piškote Spring flowers in nadgrajevali svoje znanje s pomočjo slaščičarskih knjig. Po polnjenju makronov sta naredili čokoladno polnilo in za tem predčasno odšli domov. Nastja je naredila nadev za Toska pito, cimetove žemljice, pistacijevo polnilo ter na stroju valjala piškotno testo. Po trdem delu smo si privoščile zaslužen počitek in prosti čas. Zvečer smo ob pici in sladicah iz Majine slaščičarne igrale družabne igre.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Konec potovanja v Estonijo
Zjutraj smo se v zgodnjih urah odpravile na letališče v Tallinnu. Tam smo prevzele karte, oddale kovčke ter se odpravile do letala. Let je ...
-
Po okusnem zajtrku smo se odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala čokoladne mafine, profiterole in različne vrste makronov, ki s...
-
Dan smo pričele zgodaj zjutraj, ko smo se zbrali pred šolo in pot začele z vožnjo proti zagrebškem letališču. Iz Zagreba smo letele v Varša...
-
Kot vsak naš delovni dan smo se zjutraj odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala pavlova tortice, tartufe in tropikana rezine. N...
Ni komentarjev:
Objavite komentar