Četrti dan smo začele s skodelico tople kave in zajtrkom, nato smo se odpravile na svoja delovna mesta. Nastja je danes pripravljala testo za bagete in ga tudi oblikovala. Poleg tega je skuhala nadev za sladico z imenom Toska in oblikovala kvašeno listnato testo v rogljičke. Pripravila je tudi testo in nadev za cimetove žemlje in jih tudi oblikovala. Elina in Sara sta danes polnili, glazirali in dekorirali različne vrste eklerje. Naredili sta tudi biskvite za torte, limonino in malinino kremo. Sestavili sta torto za predsednika Estonije. Ker se jima je pridružila Lea, pa sta imeli manj dela, saj so si ga razdelile. Maja pa je ostala v hostlu, saj je imela njena delodajalka težave, zato je za ostale skuhala kosilo in v dopoldnevu raziskovala mesto. Po kosilu smo imele počitek, popoldne pa smo preživele v nakupovalnem centru.
sreda, 29. junij 2022
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Konec potovanja v Estonijo
Zjutraj smo se v zgodnjih urah odpravile na letališče v Tallinnu. Tam smo prevzele karte, oddale kovčke ter se odpravile do letala. Let je ...

-
Dan smo pričele zgodaj zjutraj, ko smo se zbrali pred šolo in pot začele z vožnjo proti zagrebškem letališču. Iz Zagreba smo letele v Varša...
-
Peti dan je bil Majin zadnji delovni dan v P9 Bakery House. Na žalost tam ni dovolj intenzivnega in poučnega dela, da bi se lahko kaj noveg...
-
Sara in Elina sta danes večinoma izdelovali maso in polnila za makrone, poleg tega pa sta dekorirali monoporcijske tortice in biskvit za tor...
Ni komentarjev:
Objavite komentar