torek, 12. julij 2022
Sedemnajsti dan
Zjutraj smo začele kot vsako jutro, tako da smo se odpravile na naša delovna mesta. Maja je danes izdelovala makrone, tartufe, naredila je monoporcijske in pavlova tortice, oblikovala ježke in kot ponavadi izdelala tropikana rezine. Nastja je pomagala pri izdelavi pekovskih izdelkov, naredila vanilijevo kremo, glazirala Magdalence, naredila je tudi malinov pire in čokoladni mousse. Elina in Sara pa sta danes polnili in glazirali eklerje, naredili sta tudi biskvite in kreme za rojstnodnevno torto, oblikovali sta kokosove piškote, pakirali španske vetrce in makrone ter sestavljali monoporcijske sladice. Po končanem delovnem dnevu smo si pripravile kosilo, nato pa smo se odpravile na sprehod do mestnega jedra. Nato smo si v hostlu pripravile večerjo ter se odpravile spat.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Konec potovanja v Estonijo
Zjutraj smo se v zgodnjih urah odpravile na letališče v Tallinnu. Tam smo prevzele karte, oddale kovčke ter se odpravile do letala. Let je ...

-
Dan smo pričele zgodaj zjutraj, ko smo se zbrali pred šolo in pot začele z vožnjo proti zagrebškem letališču. Iz Zagreba smo letele v Varša...
-
Peti dan je bil Majin zadnji delovni dan v P9 Bakery House. Na žalost tam ni dovolj intenzivnega in poučnega dela, da bi se lahko kaj noveg...
-
Sara in Elina sta danes večinoma izdelovali maso in polnila za makrone, poleg tega pa sta dekorirali monoporcijske tortice in biskvit za tor...
Ni komentarjev:
Objavite komentar