torek, 5. julij 2022
Deseti dan
Po okusnem zajtrku smo se odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala čokoladne mafine, profiterole in različne vrste makronov, ki so na koncu izgledali odlično in bili zelo okusni. Naredila je tudi pite z breskvami. Sara in Elina sta polnili in dekorirali eklerje, nato pa sta izdelovali različne rože iz tičino mase. Delali sta tudi podlage za pite in pavlova torte. Nastja pa je delala slaščičarsko kremo, kavne piškote, kanele ter glazirala Magdalence. Ker po delu nismo bile lačne, smo kosilo izpustile in si za večerjo naredile palačinke. Po večerji smo šle na manjši sprehod in si ogledale staro mestno jedro, kjer smo se ustavile na nočni malici.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Konec potovanja v Estonijo
Zjutraj smo se v zgodnjih urah odpravile na letališče v Tallinnu. Tam smo prevzele karte, oddale kovčke ter se odpravile do letala. Let je ...
-
Po okusnem zajtrku smo se odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala čokoladne mafine, profiterole in različne vrste makronov, ki s...
-
Dan smo pričele zgodaj zjutraj, ko smo se zbrali pred šolo in pot začele z vožnjo proti zagrebškem letališču. Iz Zagreba smo letele v Varša...
-
Kot vsak naš delovni dan smo se zjutraj odpravile na naša delovna mesta. Maja je izdelovala pavlova tortice, tartufe in tropikana rezine. N...
Ni komentarjev:
Objavite komentar